Φωτογραφίες από δουλειές μας θα βρείτε και στο blog:
trifasiko-ilektrologos.blogspot.gr

Θυροτηλεοράσεις-θυροτηλέφωνα

Αναλαμβάνουμε την ολική εγκατάσταση κυκλωμάτων θυροτηλεόρασης και θυροτηλεφώνων σε παλιές και νέες πολυκατοικίες. Σε καινούριες οικοδομές πραγματοποιούμε την καλωδίωση και στη συνέχεια την εγκατάσταση των μόνιτορ ή απλών θυροτηλεφώνων, του τροφοδοτικού και της μπουτονιέρας στην είσοδο. Σε παλιές πολυκατοικίες αντικαθιστούμε τα παλιά θυροτηλέφωνα με θυροτηλεόραση χρησιμοποιώντας τα ίδια καλώδια, αποφεύγοντας τα μερεμέτια! Αντικαθιστούμε το τροφοδοτικό του παλιού συστήματος καθώς και τη μπουτονιέρα της εισόδου! Σε διαμερίσματα που δεν επιθυμούν καινούριο μόνιτορ (λόγω υψηλότερου κόστους) μπορεί να τοποθετηθεί ένα απλό θυροτηλέφωνο.

Τύποι Θυροτηλεφώνων

ctc_logo

vetro
 • VETRO Πρωτοποριακή τεχνολογία, με κομψό design

  Πρωτοποριακή τεχνολογία, κομψό design, πλήκτρα αφής και γυαλί ασφαλείας χαρακτηρίζουν το νέο θυροτηλέφωνο της σειράς Vetro. Οι μικρές διαστάσεις του και η επίτοιχη τοποθέτηση, το καθιστούν εύκολο στη χρήση και την εγκατάσταση κάνοντας το την ιδανική λύση για κάθε χώρο.
 • armonia
 • ARMONIA Δοκιμασμένη τεχνολογία και διαχρονική αισθητική

  Προηγμένη τεχνολογία και υψηλού επιπέδου αισθητική σε πλήρη Αρμονία. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να προάγει την απλότητα και την αρμονία των γραμμών του, το νέο θυροτηλέφωνο Armonia εξασφαλίζει μία όψη πολυτέλειας που ταιριάζει απόλυτα στον ξεχωριστό εσωτερικό σας χώρο. Θυροτηλέφωνο κομψό, επίτοιχο, ανοιχτής ακρόασης σε λευκό χρώμα με δυναμικό μεγάφωνο και ηλεκτρονικό μικρόφωνο για τέλεια ηχητική και ακουστική πιστότητα.
 • iris
 • IRIS Προηγμένη τεχνολογία και υψηλού επιπέδου αισθητική

  Η σειρά θυροτηλεφώνων IRIS της CTC, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις γι αόλες τις απαιτήσεις των σύγχρονων κτιρίων. Η τεχνολογική υπεροχή της CTC, βασισμένη σε διεθνείς προδιαγραφές, καθιστά τα προϊόντα της την πιο αξιόπιστη και ασφαλή επιλογή.Θυροτηλέφωνο χειρολαβής μελωδικού ήχου σε 3 χρώματα με πλήκτρο ανοίγματος πόρτας και εφεδρικό πλήκτρο για επιπρόσθετη λειτουργία, δυνατότητα επικοινωνίας από την πόρτα έως 10 χρήστες με αποκλεισμό της εισόδου και για εσωτερική συνομιλία έως 11 χρήστες.


 • galaxy
 • GALAXY Δοκιμασμένη τεχνολογία και διαχρονική αισθητική

  Η απλότητα και η αρμονία του σχεδιασμού της σωστής κατασκευής χαρακτηρίζει το κομψό θυροτηλέφωνο της σειράς GALAXY. Το θυροτηλέφωνο μελωδικού ήχου είναι εξοπλισμένο με 2 πλήκτρα, ένα για άνοιγμα κλειδαριάς και ένα για εφεδρική κλήση (φως κλιμακοστασίου, πρόσθετο άνοιγμα πόρτας κ.λπ.)
 • Τύποι Θυροτηλεοράσεων


  armonia_vision
 • ARMONIA vision Προηγμένη τεχνολογία υψηλού επιπέδου αισθητική σε πλήρη Αρμονία

  Προηγμένη τεχνολογία και υψηλού επιπέδου αισθητική σε πλήρη Αρμονία. Σχεδιασμένη έτσι ώστε να προάγει την απλότητα και την αρμονία των γραμμών της, η νέα θυροτηλεόραση armonia εξασφαλίζει μία όψη πολυτέλειας και κομψότητας, που ταιριάζει απόλυτα στον ξεχωριστό εσωτερικό σας χώρο. Η νέα καινοτομία της CTC είναι το νέο μόνιτορ της σειράς armonia hands free (χωρίς ακουστικό), με οθόνη TFT 3,5’’ σε τιτάνιο, μαύρο, λευκό και σε συνδυασμό με πλαίσια σε ποικιλία χρωμάτων, το οποίο επιτρέπει την αισθητική αρμονία μεταξύ διακόπτη και θυροτηλεόρασης.
 • venus_vision
 • VENUS vision Καινοτόμες πρωτοποριακές προτάσεις από τη CTC

  Δυναμικός σχεδιασμός, καθαρές γραμμές, τελευταία τεχνολογία και υψηλής ποιότητας υλικά είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα της νέας έγχρωμης γυάλινης θυροτηλεόρασης. Με τα νέα προϊόντα η CTC διευρύνει και επεκτείνει το πρόγραμμά της στον εμπορικό τομέα, όσον αφορά στα συστήματα θυροτηλεφώνων-θυροτηλεοράσεων. Αναπόσπαστο κομμάτι της εσωτερικής σύστασης και διακόσμησης ενός σπιτιού, όπως επίσης άνεση και ασφάλεια του χώρου διαβίωσης στη σύγχρονη εποχή που ζούμε, είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσους δίνουν αξία στην ποιότητα σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική.
 • vetro_vision
 • VETRO vision Πρωτοποριακή τεχνολογία, με κομψό design

  Η CTC προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές θυροτηλεοράσεων υψηλής τεχνολογίας. Η νέα έγχρωμη γυάλινη θυροτηλεόραση «Vetro Vision» με οθόνη TFT 3,5” με πλήκτρα αφής (touch sensor) ξεχωρίζει γιατί συνδυάζει την απέριττη πολυτέλεια, την άψογη λειτουργικότητα και τα υλικά κατασκευής, με τα υψηλότερα ποιοτικά STANDARDS. Χαρακτηριστικά της όπως το κομψό design, το hands free (χωρίς ακουστικό), το γυαλί ασφαλείας, το λεπτό περίγραμμα, το ψηφιακό σύστημα καλωδίωση (BUS system) και τόσα άλλα ακόμα, την καθιστούν ιδανική λύση για να επιλέξετε αυτή που καλύπτει τις απαιτήσεις σας και ταιριάζει αισθητικά με το χώρο σας.


 • armonia_vision_cl
 • ARMONIA vision classic Προηγμένη τεχνολογία υψηλού επιπέδου αισθητική σε πλήρη Αρμονία

  Σχεδιασμένο έτσι ώστε να προάγει την απλότητα και την αρμονία των γραμμών του, το μόνιτορ ARMONIA εξασφαλίζει μία όψη πολυτέλειας που ταιριάζει απόλυτα στον ξεχωριστό εσωτερικό σας χώρο. Το μόνιτορ της σειράς ARMONIA με ενσωματωμένο ακουστικό (Hands free) και οθόνη 3,5'' LCD, είναι η τελευταία καινοτομία της CTC με ελκυστικό σχεδιασμό και κομψή γραμμή.


 • iris_vision
 • IRIS vision Προηγμένη τεχνολογία και υψηλού επιπέδου αισθητική

  Η σειρά αυτή προσφέρει λύσεις για όλους τους τύπους εγκαταστάσεων, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες μέχρι και πολύπλοκα κτιριακά συγκροτήματα, με μία ή περισσότερες εισόδους. Οι πολλαπλές λειτουργικές δυνατότητές τους, ικανοποιούν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης επικοινωνίας. Πρωτοποριακό design και άριστη απόδοση εικόνας κάνουν την οθόνη IRIS να ξεχωρίζει. Έχει ενσωματωμένο θυροτηλέφωνο χειρολαβής και επίπεδη οθόνη A/M CRT 4’’ ή έγχρωμη TFT.


 • galaxy_vision
 • Galaxy vision Δοκιμασμένη τεχνολογία και διαχρονική αισθητική

  Η απλότητα και η αρμονία του σχεδιασμού της σωστής κατασκευής.Αξιόπιστη και επιτυχημένη σειρά GALAXY για όλα τα λειτουργικά συστήματα και όλους τους τύπους καλωδίωσης. Το μόνιτορ με επίπεδη οθόνη 4’’ ασπρόμαυρο, λιτό σε γραμμή και σε λευκό χρώμα, συνδυάζεται με θυροτηλέφωνο χειρολαβής και προσαρμόζεται σόλα τα στυλ αρχιτεκτονικής.
 • Μπουτονιέρες


  thira_vision
 • THIRA vision Προηγμένη τεχνολογία και υψηλή αντοχή

  Ευέλικτη, λειτουργική, χωνευτή ή επίτοιχη είναι η μπουτονιέρα της σειράς THIRA. Χάρη στην κομψότητα και στην ασφάλεια που παρέχει είναι ιδανική για κάθε είδος κατοικίας. Δίνοντας έμφαση στην υψηλή τεχνολογία, στην ποιότητα, στην αισθητική και στον αυστηρό έλεγχο, οι μπουτονιέρες THIRA είναι η μόνη σωστή επιλογή για οποιαδήποτε διάσταση, οριζόντια ή κάθετη και εφαρμογή, απλή ή σύνθετη.
 • prestige_vision
 • PRESTIGE vision Προηγμένη τεχνολογία και κλασική αισθητική

  Για όσους προτιμούν τον κλασικό, διαχρονικό σχεδιασμό με τη σημερινή προηγμένη τεχνολογία και για όλα τα συστήματα καλωδίωσης θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων.Τα πολυτελή και ανθεκτικά υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες οι ορειχάλκινες μπουτονιέρες PRESTIGΕ, προσθέτουν μια καλλιτεχνική πινελιά στις εισόδους των κτιρίων.
 • prime_vision
 • PRIME vision Νέες τεχνολογίες με μοντέρνα αισθητική

  Η νέα σειρά Prime δημιουργήθηκε με γνώμονα τις νέες τεχνολογίες σε συνδυασμό με μοντέρνα αισθητική έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε τύπου εγκατάστασης και να προσαρμόζεται σε όλα τα στυλ αρχιτεκτονικής. Οι μικρές διαστάσεις της και η επίτοιχη τοποθέτηση την καθιστούν εύκολη στην εγκατάσταση και ιδανική λύση για μονοκατοικίες ή μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών.Είναι σχεδιασμένες να ενσωματώνουν κάμερες υψηλής ευκρίνειαςκαι συστήματα ήχου υψηλής πιστότητας. Ο συνδυασμός των πολυάριθμων πλαισίων όπως επίσης και τα συμπληρωματικά στοιχεία, υπογραμμίζουν την ευελιξία και τις δυνατότητες της συγκεκριμένης μπουτονιέρας.
 • Συνεργαζόμαστε επίσης και τοποθετούμε συστήματα θυροτηλεοράσεων από τις εταιρίες bitron, videx και Xvox! Ρωτήστε μας για περισσότερες λεπτομέρειες!