Σχετικά με εμάς

Η 15ετής παρουσία μας στον χώρο τον ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, η εμπειρία μας, η συνέπεια, τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι αυτά που μας κάνουν να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη τους.

 

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, κατασκευή και συντήρηση πάσης φύσεως ηλεκτρικών εγκαταστάσεων ισχυρών και ασθενών ρευμάτων, παρέχοντας  πληθώρα υπηρεσιών που αφορούν το επάγγελμά μας. Κατέχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, παρακολουθούμε τις νέες τεχνολογικές  εξελίξεις και σε συνδυασμό με τους ισχύοντες κανόνες της ηλεκτρολογικής νομοθεσίας, δίνουμε λύσεις και προτείνουμε μοναδικές ιδέες.

 

Ασφάλεια, λειτουργικότητα, ποιότητα και οικονομία είναι το τετράπτυχο πάνω στο οποίο στηρίζουμε τις υπηρεσίες μας. Παρέχουμε τηλεφωνική εξυπηρέτηση σε οποιαδήποτε ερώτησή σας σχετικά με την ηλεκτρική εγκατάσταση ή τις συσκευές σας. Ερχόμαστε υπεύθυνα και άμεσα στο χώρο σας για αποκατάσταση βλαβών και για δωρεάν μελέτη, δίνοντάς σας μια ολοκληρωμένη και πραγματικά οικονομική προσφορά.

Ποιότητα

Εργαζόμαστε με συνέπεια παρέχοντας σε εσάς την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας

Ασφάλεια

Φροντίζουμε να διεκπεραιώνουμε το κάθε μας έργο εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια του χώρου σας

Λειτουργικότητα

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας

Οικονομία

Εξασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Ρωτήστε μας για μια προσφορά

ή για οποιαδήποτε βλάβη, επισκευή ή εγκατάσταση


    Προσφορά εργασίαςΕγκατάστασηΒλάβηΆλλη εργασία