Ο φωτισμός σε ένα χώρο έχει να κάνει τόσο με το λειτουργικό όσο και με το αισθητικό κομμάτι. Για να επιτευχθεί όμως, χρειάζεται μια σωστή μελέτη που να είναι ικανή να αναδείξει, να εστιάσει και να “διαχυθεί” σωστά στο χώρο για τον οποίο γίνεται. Βάση της εμπειρίας μας, παρέχουμε την κατάλληλη μελέτη φωτισμού ώστε να επιτύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε στο σπίτι, στο γραφείο, στο κατάστημά σας! Και βάση της τεχνογνωσίας μας είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε πιο εξειδικευμένο και πρωτότυπο αρχιτεκτονικό φωτισμό που θα μας δοθεί για να υλοποιήσουμε!

 

Εγκατάσταση κρυφού φωτισμού

Ο κρυφός φωτισμός δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ σε κάθε χώρο, “ανεβάζοντάς” τον αισθητικά. Μπορεί να δώσει έμφαση και να εστιάσει σε συγκεκριμένα σημεία δίνοντας έναν ιδιαίτερο φωτισμό εκεί που θέλουμε. Ψευδοροφές, θόλοι, ντουλάπια κουζίνας, βιτρίνες, ράφια, μπαρ είναι μερικά από τα μέρη που κατασκευάζεται με led ταινίες, φωτιστικά, λάμπες φθορίου, φωτοσωλήνες κλπ. Ρωτήστε μας για ιδέες και προτάσεις σε κάθε χώρο και με οποιονδήποτε τρόπο κατασκευής και χειρισμού.

Τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων

Βάση της πολυετής εμπειρίας μας στην τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων παντός είδους, σας εγγυούμαστε την ασφάλεια και την καλαισθησία τους σε οποιοδήποτε σημείο της εγκατάστασής σας.

Επιδιορθώσεις παντός είδους φωτιστικών και αντικατάσταση λαμπτήρων

Φωτιστικά οικιακών χώρων με φθαρμένα καλώδια, σπασμένα ντουί κλπ είναι πιθανόν με μια μικρή επισκευή και αντικατάσταση να γίνουν όπως πρώτα! Φωτιστικά επαγγελματικών χώρων χρήζουν τακτικής συντήρησης με αλλαγή μετασχηματιστών, εκκινητών και λαμπών, αναλόγως την αιτία της μη λειτουργίας.

Εγκατάσταση Φωτισμού κήπου

Κάθε κήπος, γκαζόν και γενικά εξωτερικός χώρος απαιτεί ένα σωστό φωτισμό πρώτα απ’ όλα για να είναι χρηστικός και έπειτα για να είναι εντυπωσιακός. Επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα φωτιστικών κήπου και γενικότερα εξωτερικού χώρου που υπάρχουν στο εμπόριο, μπορείτε να διακοσμήσετε τους χώρους σας με πολλές δυνατότητες αναλόγως τις απαιτήσεις σας. Για να γίνει όμως αυτό λειτουργικά και με ασφάλεια, προέχει μία σωστή εγκατάσταση. Οι εγκαταστάσεις φωτισμού εξωτερικών χώρων είναι οι πιο ασταθής και πολλές φορές επικίνδυνες καθώς είναι εκτεθειμένες σε εξωτερικές συνθήκες, όπως νερό, υγρασία, ήλιο κλπ. Γι’ αυτό λοιπόν χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής από τον εγκαταστάτη ηλεκτρολόγο. Πολλοί ηλεκτρολόγοι παρερμηνεύουν τα μέτρα προστασίας βάση νομοθεσίας για τους εξωτερικούς χώρους. Εμπιστευτείτε και συμβουλευτείτε μας για τη στεγανότητα των φωτιστικών σας και την ασφάλεια της εγκατάστασής σας.

Ρωτήστε μας για μια προσφορά

ή για οποιαδήποτε βλάβη, επισκευή ή εγκατάσταση


    Προσφορά εργασίαςΕγκατάστασηΒλάβηΆλλη εργασία